About Us

Meer over ons en wat we doen

 

Bij Epiphany's willen we een groot probleem oplossen:

 

Iedereen betaalt te veel voor leuke dingen!

 

Als liefhebbers van leuke, mooie en unieke dingen botsten we keer op keer tegen hetzelfde obstakel: de prijs! Of het nu ging over aparte kledij, een grappig decoratief beeldje, een bloemstuk voor moederdag, een uniek juweel, een verrassende koffiemok met leuke tekst of een vintage straatnamenbord, … keer op keer besloten we de aankoop toch wat uit te stellen, omdat het een flinke hap uit ons budget zou betekenen. Bijgevolg kochten we het maar niet of gingen op zoek naar een goedkoper alternatief maar … het was niks speciaal. Het leek op wat je overal kunt vinden. Het was niet uniek. En dit overkwam ons elke keer opnieuw en opnieuw!

We merkten ook op dat, gelijk in welke stad je ook wandelt, je overal dezelfde winkelketens tegenkomt. Het is niet meer uitdagend om lukraak een winkelstraat aan te doen, want het lijkt overal hetzelfde te zijn geworden.

Herkenbaar?

Dit gegeven bleef aan ons knagen en we besloten er iets aan te doen! Er moest verandering komen: het kon toch mogelijk zijn om unieke betaalbare producten te kopen waar je tevreden van bent, omdat je een ware eyecatcher hebt kunnen kopen, zonder je bankrekening in het rood te zetten.

We hebben ons hierin verdiept en we zijn erin geslaagd om een hele mooie waaier aan producten samen te stellen. Een groeiend aanbod dat bestaat uit zorgvuldig, persoonlijk uitgekozen artikelen.

 

 

Uniek aan Epiphany's is dat we werken met eigenzinnige 'maandthema's'.

We werken niet met de typische thema's zoals 'Sinterklaas', 'Pasen', 'Zomer' of 'Back to school'. We kijken verder en diepen aspecten rond die perioden uit. Een voorbeeld: de Valentijnsperiode hoeft niet enkel over rode rozen, diamanten, pralines, prikkelende lingerie en dure etentjes te gaan. In Duitsland worden engelachtige varkentjes gegeven. In Iran eert men dan weer de moeders en Moeder aarde op 14 februari.

Op die manier vind je als klant steeds iets verrassend dat betaalbaar is en is het toch nét dat ietsje anders.

Nieuwsgierig? Kom eens langs op www.epiphanys.be!

 

 

Over ons:

Mijn partner en ik houden passioneel van het leven en of het nu gaat over een heerlijke maaltijd, een goed glas Gin of een heerlijk kopje thee, een wandeling met de honden in het nabijgelegen bos, een avondje Pink Floyd, een spelletjesavond met vrienden, een romantische avond met ons twee of elk apart bezig zijn met onze hobby's, … één ding komt telkens terug: we slagen er op de één of andere manier telkens in om nét een beetje anders te zijn/doen dan anderen. We leggen onbewust onze aandacht op kleine details waardoor we onze eigen identiteit weten te behouden en origineel te blijven. Dat maakt ons als mens gelukkig en goedlachs. Zo brengen we die positieve vibe ook over op anderen. Een vleugje humor is nooit ver weg.

Die positive vibe vind je ook terug in onze twee zaken. Zowel bij Vintage Audio Projects als bij Epiphany's kom je als klant steeds buiten met een happy gevoel, of je nu iets gekocht hebt of niet.

We hebben onze zaak bewust ingedeeld in 2 vestigingen: 'Vintage Audio Projects' richt zich op iedereen die met geluid en muziek bezig is, ook op professioneel niveau. Bij Epiphany's kan je terecht voor van alles ernaast.

Het is de bedoeling om in de toekomst een fysieke winkel te hebben, naast, of mits een grondige renovatiebeurt, IN ons huis. Dat moeten we nog eens heel goed bekijken hoe we dit het beste aanpakken en wat het aangenaamste is voor onze klanten.

 

 

We geven om de planeet en allen die erop leven, zowel mens en dier en we vinden dat alles en iedereen het recht heeft om goed behandeld te worden. Zo hebben we bijvoorbeeld onze 2 honden geadopteerd waarvan 'ons Yzy' uit Roemenië komt.

 

 

We houden niet van de 'wegwerpmaatschappij' en zijn allebei gek op vintage, brocante en leuke hebbedingetjes die doen denken aan grootmoeders tijd. We refurbishen en recycleren en maken van 'dingen van vroeger' 'dingen van nu'. In onze vrije tijd maken we van oude voorwerpen o.a. bloempotjes, vaasjes, alsook andere decoratieartikelen. Onlangs zijn we ons ook gaan toeleggen op glaskunst.

We zijn er van overtuigd dat we ook als klein bedrijf een impact kunnen hebben en daarom investeren we in dingen die tijdloos zijn.

 

 

De wereld van Epiphany's

We denken na over ons verleden, heden en toekomst en onze wereld. We houden van mens, dier en de natuur. We zijn ons bewust van wat we doen en dat we niet steeds alles in handen hebben. We geloven wél dat goede acties, goede reacties teweegbrengen. We trachten dagelijks iets magisch te vinden en dat zit vaak in kleine dingen. We willen anderen inspireren en via hen ook inspiratie opdoen. We pogen om elke dag geluk te ervaren en te delen. Want... Pure happiness works like magic!

Daarom dat we:

- steeds rekening houden met de noden, wensen, ideeën en suggesties van de klant

- vaak verpakking hergebruiken, zowel voor verzending als voor intern gebruik

- refurbishen en recyclen

- geen (nieuwe) plastiek verpakking gebruiken

- zoveel mogelijk lokaal en in buurlanden aankopen

- goede doelen steunen (meestal de minder bekende)

- ...

 

We houden van de interactie met klanten en het is fijn als klant te weten dat er rekening wordt gehouden met specifieke wensen.

We houden ervan jou als klant te hebben en maken er een prioriteit van jullie te bedienen als ware jullie onze beste vrienden. Met alle toeters en bellen er bovenop!

 

 

We zijn altijd te vinden voor een goed gesprek.

Telefoneren kan naar: 0492/48.72.65. mailen kan naar: info@epiphanys.be

Uw ip adres is: 3.145.164.47
Copyright © 2024 Epiphanys. Powered by Zen Cart